Είναι μια από τις κορυφαίες ταξιδιωτικές σειρές, προβάλλεται από δεκάδες τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο και έχει εκατομμύρια τηλεθεατές. Πρόκειται για το τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ «My GreekOdyssey» που ταξιδεύει την Αμοργό σε όλο τον πλανήτη μέσα από δύο επεισόδια (10&11) στον 5ο Κύκλο.

Ο Ελληνοαυστραλός παραγωγός PeterManeas και το η ομάδα της εκπομπής βρέθηκαν στην Αμοργό το καλοκαίρι του 2021 με την υποστήριξη του Δήμου Αμοργού, των επαγγελματιών του νησιού και τη φιλοξενία των κατοίκων του νησιού, οδηγώντας σε ένα υπέροχο αποτέλεσμα που αποτελεί σημαντική διεθνή προβολή της Αμοργού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «My Greek Odyssey» προβάλλεται στο Cosmote History ενώ  τα επεισόδια μπορεί να τα δει κανείς και μέσω της πλατφόρμας του Vimeo, https://vimeo.com/ondemand/mygreekodysseyseries5/

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού Πόπη Δεσποτίδη δήλωσε, «Είναι μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού προβολής του Δήμου Αμοργού , να πρωταγωνιστεί το νησί μας σε διεθνή ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ που προβάλλουν σε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο τον πολιτισμό, την ιστορία, τις φυσικές ομορφιές και τη γαστρονομία το τόπου μας , με στόχο να τους εμπνεύσει να ταξιδέψουν και να τα ζήσουν. Η συνεργασία με τους επαγγελματίες και με όλους τους κατοίκους της Αμοργού είναι άριστη ώστε να προκύπτει το ιδανικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε δυναμικά.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης