Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της περιπετειώδους ληστείας, που έγινε στις 8.45 το πρωί, στο υποκατάστημα της τράπεζας FB στη λεωφόρο Μεσογείων 19, στην Παλλήνη.

Ο ληστής, ο οποίος φορούσε κουκούλα, γάντια, μπουφάν και το κάτω μέρος φόρμας, εισέβαλε στο υποκατάστημα της τράπεζας, όπου παρέμεινε τουλάχιστον 20 λεπτά της ώρας, αναγκάζοντας τους υπαλλήλους να ανοίξουν τα ταμεία και το χρηματοκιβώτιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο διάστημα αυτό οι υπάλληλοι πάτησαν το κουμπί του συναγερμού και κινητοποιήθηκε η αστυνομία, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί πριν ο δράστης βγει από την τράπεζα.

Ο ληστής άρπαξε συνολικά περίπου 150 χιλιάδες ευρώ, τα έβαλε σε μια σακούλα σκουπιδιών και βγήκε από την τράπεζα, παίρνοντας όμως μαζί του ως όμηρο, μία υπάλληλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα μέτρα πιο κάτω ο δράστης, βλέποντας ότι η κοπέλα φοβάται, την άφησε ελεύθερη. 

Ο δράστης κατάφερε να φτάσει σε ένα σπίτι σε μικρή απόσταση, στην οδό Βλαχερνών 8, όπου εγκατέλειψε στο ισόγειο, μπροστά σε δύο ντουλάπες μεταλλικές, μερικά απο τα ρούχα του και την κουκούλα, τη σακούλα με τα χρήματα και το πιστόλι και διέφυγε πηδώντας σε διπλανό οικόπεδο.

Το σημείο όπου έγινε η ληστεία και η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ

Η περιοχή κυκλώθηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά παρά τις έρευνες που ακολούθησαν ο δράστης δεν εντοπίστηκε.

Μέχρι και πριν από λίγη ώρα γίνονταν αναζητήσεις στην περιοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ακούστε πώς περιέγραψε στη zougla.gr ο δήμαρχος Παλλήνης, κ. Σπύρος Κωνσταντάς, την κατάσταση που επικρατούσε στην περιοχή το πρωί:

(Πρώτη καταχώρηση: 1 Απριλίου 2009, 09:12)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης