Μια περίεργη διάρρηξη στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων, η οποία στεγάζεται σε κτήριο στην οδό Γρηγορίου Ε’, καταγγέλθηκε σήμερα το πρωί.

Άγνωστοι εισέβαλαν στα γραφεία και τα έκαναν άνω κάτω, προσπαθώντας -χωρίς επιτυχία- να διαρρήξουν θωρακισμένο συρτάρι ασφαλείας, στο οποίο φυλάσσονται φάκελοι και εγγυητικές επιταγές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υπάλληλοι που πήγαν το πρωί στην εργασία τους βρήκαν πεταμένους και ανοιγμένους φακέλους καθώς και διάφορα αντικείμενα σκορπισμένα παντού. Οι «ποντικοί» πήραν μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ενώ παραμένει άγνωστο αν αφαίρεσαν έγγραφα μέσα από τους φακέλους, κάτι που θα γίνει γνωστό έπειτα από έλεγχο που θα διενεργήσει η υπηρεσία.

Στο σημείο έσπευσε η Σήμανση, η οποία έλαβε αποτυπώματα από τον χώρο, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήσιμα στοιχεία στην προσπάθεια για τον εντοπισμό των δραστών.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στον χώρο όπου στεγάζεται η τεχνική υπηρεσία δεν βρέθηκαν εμφανή ίχνη παραβίασης κάποιας εισόδου, ενώ οι εισβολείς περιόρισαν τη δράση τους μόνο στα γραφεία της τεχνικής υπηρεσίας και δεν εισήλθαν σε άλλους χώρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ίδιο κτήριο στεγάζονται η Πολεοδομία του δήμου και η Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη
με πληροφορίες από ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης