Μάλλον πρέπει να αλλάξει επάγγελμα ο 44χρονος διαρρήκτης που επιχείρησε να εισβάλει σε ένα κατάστημα στην Λαμία! Ήταν τόσο απρόσεκτος, που δεν αντιλήφθηκε ότι βρισκόταν υπό παρακολούθηση με αποτέλεσμα να κάνει την διάρρηξη μπροστά στα μάτια των αστυνομικών!

Οι άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Λαμίας είχαν εντοπίσει τον 44χρονο να κινείται ύποπτα μέσα στη νύχτα ώρες στο κέντρο της πόλης και τον θεώρησαν ύποπτο. Έτσι, αποφάσισαν να τον παρακολουθήσουν διακριτικά. Το ένστικτό τους δικαιώθηκε λίγα λεπτά αργότερα, όταν τον είδαν να βγάζει από τον σάκο που κρατούσε διαρρηκτικά εργαλεία και να προσπαθήσει να διαρρήξει ένα κατάστημα υποδημάτων στο κέντρο της πόλης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί τον άφησαν να ολοκληρώσει την διάρρηξη και στη συνέχεια τον τσάκωσαν πριν προλάβει να μπει μέσα. Ο 44χρονος δράστης αιφνιδιάστηκε, καθώς δεν είχε αντιληφθεί ότι οι αστυνομικοί τον παρακολουθούσαν κι έτσι δεν τόλμησε καν να προσπαθήσει να ξεφύγει. Η Ασφάλεια ερευνά αν πρόκειται για τον δράστη μιας σειράς διαρρήξεων σε καταστήματα, με στόχο τις ταμειακές μηχανές.
 
Πηγή:grradar

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης