Η Olympic Air ενισχύει περαιτέρω την αεροπορική σύνδεση της Βορείου Ελλάδος με τις βαλκανικές πρωτεύουσες, εντάσσοντας την πρωτεύουσα της Αλβανίας, Τίρανα, στους προορισμούς των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ακόμη ένα σημαντικό περιφερειακό δρομολόγιο, που αποσκοπεί να καταστήσει τη Θεσσαλονίκη κέντρο των Βαλκανίων αλλά και σημαντικό κόμβο του δικτύου της Olympic Air.

Οι πτήσεις ξεκινούν σήμερα, 2 Δεκεμβρίου 2011, με ειδική τελετή στον Κρατικό Αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δρομολόγιο που συνδέει τις δύο πόλεις θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα και Παρασκευή) και θα εκτελείται με αεροσκάφη τύπου Bombardier Q400, 78 θέσεων.

Στο συγκεκριμένο δρομολόγιο θα δίνεται η δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να επιλέξει το ταξίδι του μέσα από ένα διευρυμένο φάσμα τιμών, τόσο στη θέση Premium Economy όσο και στη οικονομική θέση.

Σε εβδομαδιαία βάση, χιλιάδες άτομα μετακινούνται οδικώς από τη Βόρειο Ελλάδα προς στην Αλβανία και αντίστροφα. Με το συγκεκριμένο δρομολόγιο η Olympic Air προσφέρει μία εναλλακτική, ταχύτερη αλλά και πολύ οικονομική λύση για το κοινό που ταξιδεύει μεταξύ των δύο χωρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δεδομένο ότι η περιοχή της πρωτεύουσας καλύπτεται από το δρομολόγιο Αθήνα – Τίρανα, η προσθήκη του δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Τίρανα διαμορφώνεται, ώστε να καλύψει τη ζήτηση μεταξύ της Βορείου Ελλάδος και της γειτονικής βαλκανικής χώρας, με την οποία υπάρχει έντονη οικονομική συνεργασία και δραστηριότητα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης