Μία τραγελαφική κατάσταση εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες στην πόλη των Σερρών. Μία 65χρονη νοικοκυρά κλήθηκε να παραστεί στο δικαστήριο επειδή… μαγειρεύει.  

Η μήνυση έγινε από μια ένοικο του τρίτου ορόφου, η οποία κατηγόρησε την 65χρονη νοικοκυρά, που διαμένει στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας, ότι μαγειρεύει από τις τρεις έως τις πέντε τα ξημερώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μηνύτρια έφθασε στο δικαστήριο απόλυτα προετοιμασμένη. Στην προσπάθειά της να εμποδίσει την ηλικιωμένη κυρία να ξαναπλησιάσει την ηλεκτρική της κουζίνα, ισχυρίστηκε ότι μαγείρευε αργά το βράδυ χωρίς να ανοίγει τον απορροφητήρα, για να πληρώνει λιγότερα χρήματα στο ρεύμα.

Δε σταμάτησε όμως εκεί, καθώς κατέθεσε ότι πάσχει από αλλεργικό άσθμα και παρουσίασε ακόμα και ιατρική γνωμάτευση, σύμφωνα με την οποία οι οσμές και η σκόνη της προκαλούν αναπνευστικό πρόβλημα.

Η 65χρονη νοικοκυρά παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, επειδή πίστευε ότι η υπόθεση δεν ήταν σοβαρή. Την άποψή της όμως δε συμμερίστηκε κανένας άλλος. Τι και αν υποστήριξε ότι δεν έχει μαγειρέψει ποτέ τις ώρες που ισχυρίζεται η μηνύτρια και ότι μαγειρεύει νωρίς το πρωί, όπως όλες οι νοικοκυρές;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γραμμή της μηνύτριας ήταν πολύ καλά οργανωμένη. Το δικαστήριο επέβαλε στην κατηγορούμενη πρόστιμο ύψους 320 ευρώ και 300 ευρώ για κάθε φορά που θα μαγειρεύει τις ώρες που ενοχλείται η κυρία του τρίτου ορόφου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης