Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η ανακρίτρια Ρόδου για τους βιαστές της Ελένης Τοπαλούδη πριν έναν χρόνο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο νεαρούς, 20 και 25 ετών, που κατάγονται από το χωριό Αρχάγγελος και ήταν γνωστοί της Ελένης. Προφανώς, εκμεταλλεύτηκαν την εμπιστοσύνη που τους έδειξε και κατάφεραν να τη βιάσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο στόχαστρο της αστυνομίας είναι και ένα τρίτο άτομο, που είναι στην ίδια παρέα με τους άλλους δύο. Η Aσφάλεια της Ρόδου αναμένεται να καλέσει τους δύο εμπλεκόμενους για κατάθεση, ενώ για τον τρίτο διεξάγεται έρευνα.

Δεν είχε γίνει ποτέ καταγγελία για βιασμό

Η Ελένη μαζί με μια φίλη της, είχαν πάει πριν έναν χρόνο στο αστυνομικό τμήμα, όχι για να καταγγείλουν βιασμό, αλλά για να ζητήσουν τη συνδρομή των Aρχών στην περίπτωση που οι δυο νεαροί που ήταν μαζί δημοσιοποιούσαν βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.

Οι αστυνομικοί τις συμβούλεψαν να δώσουν στις αρχές τα ονόματα των δύο νεαρών, όπως και έκαναν. Τα κορίτσια δεν υπέβαλαν μήνυση ή καταγγελία. Δεν υπήρχε επομένως αδίκημα για να κινηθούν οι αστυνομικοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σορός της είχε βρεθεί γυμνή στις 28 Νοεμβρίου του 2018, να παρασύρεται από τα κύματα. Ο θάνατός της αποδόθηκε αρχικά σε πτώση από τα βράχια. Μετά από έρευνες, συνελήφθησαν ένας 19χρονος Αλβανός και ένας 21χρονος Έλληνας για τη στυγερή δολοφονία.

Όπως όλα δείχνουν, δεν αποκλείεται τελικά να υπάρξουν πολλοί κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη.
Πηγή: Star

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης