«Δε γνωρίζω κάτι για τις καταγγελίες, ούτε γνωρίζω τις καταγγέλλουσες», είπε μία δημοσιογράφος και πρώην συνεργάτιδα του Πέτρου Φιλιππίδη που κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο της Αθήνας, χαρακτηρίζοντας άψογη τη συμπεριφορά του κατηγορουμένου ηθοποιού στις γυναίκες συναδέλφους του.

«Όλα αυτά τα χρόνια έχω περάσει από διαφορά επίπεδα με τον κ. Φιλιππίδη. Κάποιες φορές συνεργαστήκαμε καλά, κάποιες άλλες όχι. Έχω φύγει με κλάματα, μου έχει φωνάξει, αλλά του έχω φωνάξει κι εγώ. Είναι απαιτητικός και τελειομανής. Είναι άνθρωπος που αγαπά πολύ το θέατρο. Η αγάπη του δεν φαινόταν μόνο από το άρτιο αποτέλεσμα των παραστάσεων. Ορμώμενος από την υπερβολική αγάπη για το θέατρο γινόταν νευρικός και απαιτητικός» υποστήριξε  η μάρτυρας και πρόσθεσε: «Ο κ. Φιλιππίδης όταν τσακωνόμασταν γιατί ήθελα κάτι διαφορετικό για την επικοινωνία της παράστασης, υπήρχαν εντάσεις. Έφευγα θυμωμένη από το θέατρο. Στα πέντε λεπτά με έπαιρνε τηλέφωνο, του έφευγε ο θυμός. Μου έλεγε «θέλεις να πάμε να φάμε με την Ελπίδα εκεί»;. Η συμπεριφορά του στις γυναίκες συναδέλφους ήταν πάντα άψογη. Τους φρόντιζε όλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπεράσπιση: Γνωρίζατε για τις εξωσυζυγικές σχέση Φιλιππίδη όταν καταθέσατε στην ανάκριση ή ήταν ψέματα;

Μάρτυρας: Γνώριζα, όπως και για πολλούς άλλους. Αλλά δε με αφήνετε να πω για τον καλό άνθρωπο Φιλιππίδη. Τον απλόχερο, που βοηθούσε τους άστεγους, που βοηθούσε ηθοποιούς.

Ένταση ωστόσο, προκλήθηκε όταν η μάρτυρας ισχυρίστηκε πως απολύθηκε, πριν από ένα χρόνο από τηλεοπτική εκπομπή γιατί σκόπευε να καταθέσει υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη. «Μου είπαν ότι οι ηθοποιοί δεν θα ερχόντουσαν στην εκπομπή επειδή δούλευα εκεί εγώ και με απέλυσαν», είπε και ξέσπασε σε κλάματα η συνεργάτιδα του κατηγορουμένου, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να διακόψει για λίγο προκειμένου να ηρεμήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης