Εν αναμονή της τελικής ετυμηγορίας, η οποία δεν αποκλείεται να γίνει γνωστή ακόμη και σήμερα, αναμένει από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο 39χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριάς του.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, όπου σήμερα αναμένεται να αγορεύσει επί της ενοχής του ο εισαγγελέας της έδρας και δεν αποκλείεται στη συνέχεια το δικαστήριο να οδηγηθεί στην έκδοση της τελικής ετυμηγορίας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Yπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος προπονητής, στην απολογία «ποταμό» που έδωσε κατά την τελευταία δικάσιμο, είχε αποκαλέσει την τότε 12χρονη (22χρονη σήμερα) Αμαλία ως τον πρώτο έρωτα της ζωής του.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως δεν μετανιώνει που την αγάπησε, ενώ είχε επαναλάβει πολλές φορές πως αντιτάσσεται στη βία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, υπενθυμίζεται πως κατηγόρησε τους γονείς της 22χρονης καταγγέλλουσας, τονίζοντας ότι γνώριζαν όλα όσα συνέβησαν και ότι «το 2011, επειδή είχε παρότρυνση από τους γονείς της, η Αμαλία εκδήλωνε τον έρωτά της με διάφορα κόλπα».

Στα δικαστήρια βρέθηκε η Σοφία Μπεκατώρου, η γυναίκα που άνοιξε τον «ασκό του αιόλου» για το κίνημα #metoo

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης