Δικηγορικές εκλογές στις 27 και 28 Φεβρουαρίου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011, 22:00
Δικηγορικές εκλογές στις 27 και 28 Φεβρουαρίου
Στις δικηγορικές εκλογές της Αθήνας, που θα διεξαχθούν στις 27 και 28 Φεβρουαρίου 2011, θα συμμετάσχουν 14 συνδυασμοί, εκ των οποίων οι δύο δεν έχουν υποψήφιο πρόεδρο. Οι επαναληπτικές εκλογές θα γίνουν στις 6 και 8 Μαρτίου 2011. Στις κάλπες θα προσέλθουν να ψηφίσουν περίπου 21.300 δικηγόροι της πρωτεύουσας.

Στις περασμένες εκλογές στον ΔΣΑ (Φεβρουάριος 2008), συμμετείχαν 11 συνδυασμοί με υποψήφιο πρόεδρο και δύο χωρίς υποψήφιο πρόεδρο.

Ειδικότερα, έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και κατέθεσαν αιτήσεις για να συμμετάσχουν σε αυτές - σύμφωνα με τη σειρά κατάθεσης των υποψηφιοτήτων- οι εξής συνδυασμοί: 1) "Κοινωνία των Δικηγόρων" με υποψήφιο πρόεδρο τον Ιωάννη Αδαμόπουλο, 2) "Δικηγορική Ανανέωση" με υποψήφιο πρόεδρο το Χαράλαμπο (Μπάμπη) Αναλυτή, 3) "Αλληλεγγύη Δικηγόρων" με υποψήφιο πρόεδρο τον Δημήτριο Βερβεσό, 4) "Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων" με υποψήφιο πρόεδρο τον Άγγελο Βρεττό, 5) "Δικηγορική Συνδικαλιστική Αλλαγή" με υποψήφιο πρόεδρο τον Παναγιώτη Γαλετσέλλη, 6) "Ώρα Δικηγόρων" με υποψήφιο πρόεδρο τον Μιχαήλ Ζαφειρόπουλο, 7) "Ανεξάρτητη Ένωση Μαχόμενων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών" με υποψήφιο πρόεδρο τον Κλεομένη Καραντζά, 8) "Δικηγόροι σε Κίνηση - Δικηγορική Συνείδηση" με υποψήφιο πρόεδρο τον Βασίλειο Κατσαφάδο, 9) "Αυτόνομοι Μαχόμενοι Δικηγόροι" με υποψήφιο πρόεδρο τον Γεώργιο Μαραγκό, 10) "Δίκτυο Δικηγόρων" με υποψήφιο πρόεδρο τον Δημήτριο Μουστακάτο, 11) "Αλλάζουμε Τώρα! Δικηγόροι 2011" με υποψήφιο πρόεδρο τον Παναγιώτη Περάκη, 12) "Ενωτική Κίνηση Δικηγόρων" με υποψήφιο πρόεδρο τον Θεόδωρο Σχινά, 13) "Εναλλακτική Παρέμβαση Δικηγόρων Αθήνας" χωρίς υποψήφιο πρόεδρο και 14) "Άλμα στο Μέλλον - Κίνηση Ανεξάρτητων Δικηγόρων" χωρίς υποψήφιο πρόεδρο.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011, 22:00