Ανοιχτό άφησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν υδροφόρα οχήματα της αστυνομίας σε περίπτωση επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων που θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, μετά την ολοκλήρωση της πολύωρης επίσκεψής του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) ο κ. Δένδιας δήλωσε: «Θα χρησιμοποιήσουμε όποιο μέσο είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουμε την υγεία, την περιουσία, τη ζωή των Ελλήνων πολιτών αλλά και την ύπαρξη κράτους δικαίου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υπουργός είπε ότι οι πολίτες έχουν δικαίωμα να διαδηλώνουν αλλά υπάρχει και το αναφαίρετο δικαίωμα στην εργασία και τη ζωή και έκανε έκκληση στην ελληνική κοινωνία στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα να διατηρήσουν όλοι την ψυχραιμία τους και να σεβαστούν τα δικαιώματα όλων.
Για το θέμα της μετανάστευσης δήλωσε ότι έχουν καταλήξει σε συνεργασία με το Υπουργείο Άμυνας σε ποια στρατόπεδα θα μετατραπούν σε κλειστά κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών, χωρίς να αποκαλύψει το που θα γίνουν αυτά, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνουν σε νησιά του Αιγαίου.

Διαβάστε επίσης: Ο Νίκος Δένδιας στη ΓΑΔΑ, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012, 12:27

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης