Δηλώσεις του πατροκτόνου της Ζακύνθου: Η ζωή μου καταστράφηκε τη μέρα που γεννήθηκα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019, 10:44
Δηλώσεις του πατροκτόνου της Ζακύνθου: Η ζωή μου καταστράφηκε τη μέρα που γεννήθηκα

Αποφυλακίστηκε τη Δευτέρα, λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα, από το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας ο Αλέξης από τη Ζάκυνθο, ο οποίος είχε σκοτώσει τον πατέρα του πέρυσι τον Μάιο. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάω στο σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική Δικαιοσύνη που είδε την αλήθεια και μου έδωσε τη δεύτερη ευκαιρία. Κι επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που στήριξε εμένα και την οικογένειά μου όλο αυτό το διάστημα» είπε ο Αλέξης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και πρόσθεσε:

«Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω, να μη γινόταν ποτέ αυτό… και ξέρω πως μέχρι να πεθάνω θα μετανιώνω μέχρι την τελευταία στιγμή».

Ο Αλέξης θα επιστρέψει στον τόπο όπου μεγάλωσε και όπου έγιναν όλα, τη Ζάκυνθο. Ο ίδιος είπε ότι αυτούς τους 13 μήνες μέσα στη φυλακή σκεφτόταν την αποφυλάκισή του και την επιστροφή του στην οικογένειά του.

«Εμένα η ζωή μου είχε καταστραφεί από τη μέρα που γεννήθηκα, δυστυχώς. Με πλήγωσαν όλα αυτά τα βιώματα που είχα από τον ίδιο μου τον πατέρα» εξήγησε.

Από τη μέρα του εγκλήματος δεν θυμάται τίποτα, όπως είπε. «Δεν ήμουν εγώ, όπως είπα και στο δικαστήριο. Ήταν ο πόνος, ο θυμός και η οργή ενός μικρού παιδιού, ενός βασανισμένου παιδιού» σημείωσε.

Όσο για το αν έχει να θυμάται κάτι καλό από τον πατέρα του, απάντησε: «Δεν θα θυμάμαι τίποτα από τον πατέρα μου, δεν υπάρχει κάτι καλό, δεν ένιωσα τίποτα καλό. Δεν ένιωσα την αγάπη του δυστυχώς, οπότε δεν έχω να θυμάμαι και κάτι».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019, 10:47