Λίγες ώρες μετά τη φονική κακοκαιρία που έπληξε την Πελοπόννησο και άφησε πίσω της μια νεκρή γυναίκα στο Άργος, ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Καμπόσος μίλησε στην τηλεόραση της Ζούγκλας τονίζοντας ότι το Άργος βρίσκεται σε «μεγάλη κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

Με το πρώτο φως της ημέρας οι τοπικές αρχές μετρούν τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δημαρχείο του Άργους πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τους υπουργούς Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη και Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτη για τις καταστροφές που άφησε πίσω της η σφοδρή καταιγίδα.

Επίσης στη σύσκεψη συμμετείχαν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος,ο βουλευτής Δημήτρης Κοδέλας, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Πουλάς, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου αρχιπύραχος Κωνσταντίνος Γιόβας και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Το Άργος τα τελευταία 24ωρα πλήττεται από πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες και πυροσβέστες που έφτασαν απ’ όλη την Πελοπόννησο και οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας στην πόλη του Άργους, δίνουν μάχη προκειμένου να διασώσουν πολίτες και τις περιουσίες τους από τα ορμητικά νερά δύο ξεροπόταμων, που υπερχείλισαν και ανέβασαν τη στάθμη του νερού στο μεγαλύτερο τμήμα της πόλης, κυρίως στις ανατολικές συνοικίες.

Στην τηλεόραση της Ζούγκλας μίλησαν τόσο ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος όσο και ο δήμαρχος Σπάρτης Σταύρος Αργειτάκος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης