Δήμαρχος Κερατσινίου: «Τριάντα ασφαλιτάκια μαυροφορεμένα χτυπούσαν τον κόσμο»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014, 00:22
Δήμαρχος Κερατσινίου: «Τριάντα ασφαλιτάκια μαυροφορεμένα χτυπούσαν τον κόσμο»
Οι εκδηλώσεις για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής αμαυρώθηκαν από επεισόδια ανάμεσα στην αστυνομία και τους διαδηλωτές.

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου, Χρήστος Βρεττάκος, ως αυτόπτης μάρτυρας των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στην πορεία προχώρησε σε σοβαρότατες καταγγελίες για την μεθοδολογία της Αστυνομίας, κάτι που δεν γίνεται για πρώτη φορά αλλά πολλοστή, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Ο κ. Βρεττάκος δήλωσε ότι «για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, φασίστες χτύπησαν την πόλη μας, μόνο που τώρα φορούσαν και στολές. Η σημερινή μεγαλειώδης πορεία που τίμησε τη μνήμη του Παύλου τους ενόχλησε και αυτό φάνηκε με δύο τρόπους: Τριάντα ασφαλιτάκια μαυροφορεμένα χτυπούσαν τον κόσμο, ενώ οι μπάτσοι τους κοιτούσαν».

Ο δήμαρχος υποστήριξε ότι «ήθελαν να κάψουν την πόλη. Αυτά τα έκαναν οι φασίστες με στολή – κι ας μου κάνουν μήνυση» και συμπλήρωσε ότι «ο φασισμός με στολή χτύπησε σήμερα στο Κερατσίνι. Πρέπει να τους μαζέψουν, αλλιώς θα τους μαζέψουμε εμείς».

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014, 00:26