Δεν θα καταφέρει τελικά, να παρευρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας του, ο 88χρονος Κρητικός Δημήτρης Μουδατσάκης, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ωστόσο, θα λάβει το πτυχίο του στην επόμενη τελετή ορκωμοσίας, που θα γίνει στις αρχές Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook «Από το Σάββατο 16 Ιουλίου είμαι θετικός στον κορωνοϊό, επομένως δεν μπορώ να παρευρεθώ στην τελετή της ορκωμοσίας, που θα γίνει στις 20 Ιουλίου. Κατόπιν επικοινωνίας με την Γραμματεία του Τμήματος Ιστορίας αρχαιολογίας θα λάβω το πτυχίο μου στην επόμενη τελετή ορκωμοσίας, που θα γίνει στις αρχές Νοεμβρίου 2022 στο Ρέθυμνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είχε αναφέρει, σε συνέντευξή του στο neakriti.gr, ο Δημήτρης Μουδατσάκης, αποφάσισε να θυμηθεί τα μαθητικά του χρόνια και να συμμετάσχει στις Πανελλήνιες Εξετάσεις ακολουθώντας το όνειρό του. Ο κ. Δημήτρης, αποφοίτησε από το Δημοτικό, πήγε φαντάρος και άνοιξε τη δική του επιχείρηση. Ξεκίνησε να εργάζεται από πολύ μικρός, μαθαίνοντας την τέχνη του τυπογράφου. Στη συνέχεια παντρεύτηκε, έκανε παιδιά, απέκτησε εγγόνια και όταν «επιτέλους» πήρε σύνταξη, κατευθύνθηκε στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας για να επιδιώξει αυτό που πάντα ήθελε, τις σπουδές στο πανεπιστήμιο.

Ο 88χρονος συνταξιούχος τυπογράφος, μιλώντας στο neakriti.gr ανέφερε πως πρόκειται για ένα όνειρο που είχε από μικρό παιδί και το οποίο όταν πια είχε την ευκαιρία δεν μπόρεσε να την εκμεταλλευτεί. «Από μικρός ήθελα να σπουδάσω. Έβλεπα τα άλλα παιδιά να πηγαίνουν σχολείο και ζήλευα. Ήθελα να πάω κι εγώ, αλλά δεν μπορούσα. Έπρεπε να δουλέψω. Νιώθω τεράστια συγκίνηση που τώρα βλέπω το όνειρό μου να παίρνει σάρκα και οστά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης