Ξεκίνησε από σήμερα, Τετάρτη η διανομή των πακέτων από τον Δήμο Θεσσαλονίκης για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Η διανομή αφορά σε «1000 πακέτα αγάπης» τα οποία προσφέρονται με τη βοήθεια χορηγιών από μεγάλες εταιρείες σε πολίτες ευάλωτων κοινωνικά ομάδων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διανομή των πακέτων αγάπης γίνεται σήμερα και αύριο από τη 1 το μεσημέρι έως τις 3.

Η διανομή των πακέτων για τους κατοίκους της Α΄,Β΄,Γ΄,Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας, γίνεται σήμερα από το χώρο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας επί της οδού Μοναστηρίου 53-55.

Αύριο Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η διανομή πακέτων για τους κατοίκους της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας από την έδρα της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δικαιούχοι των πακέτων είναι δημότες οι οποίοι καταγεγραμμένοι στο μητρώο της κοινωνικής πολιτικής του Δ. Θεσσαλονίκης.

Όπως σημείωσε σε δηλώσεις του ο, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δ. Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης «μέσα στα χρόνια της κρίσης κάθε χρόνο αυξάνονται οι συνδημότες μας που έχουν ανάγκη αλλά υπάρχει και ένα καλό μέσα στην κρίση, ότι αυξάνεται και η αλληλεγγύη, ειδικά των μεγάλων εταιρειών, οπότε κάθε χρόνο έχουμε περισσότερες χορηγίες και μπορούμε και εμείς να ανταπεξέλθουμε καλύτερα σ’ αυτό το οποίο κάνουμε».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο χριστουγεννιάτικο γεύμα που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στη φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ, το οποίο όπως ανέφερε, «αφορά 700 συνδημότες μας».

Πηγή: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης