Δήμος Θηβαίων: Αγκαλιά αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Δήμος Θηβαίων: Αγκαλιά αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο
Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση πολιτών, σχολείων, συλλόγων, φορέων και επιχειρήσεων στο κάλεσμα του Δήμου Θηβαίων για αλληλεγγύη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης και ενίσχυσή του τις ημέρες των γιορτών.

Δεκάδες πολίτες πρόσφεραν από το υστέρημά τους τρόφιμα, ρούχα, υποδήματα και παιχνίδια για τους οικονομικά αδύναμους πολίτες, γεμίζοντας ασφυκτικά τα ράφια του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συμμετοχή των παιδιών, τα οποίο όχι μόνο γέμισαν τα καλάθια που έχουν τοποθετηθεί στα σχολεία τους, αλλά έφερναν και επιπλέον αγαθά συνοδεία των γονιών τους στο κτήριο όπου στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ζυμαρικά, γάλατα, όσπρια, τρόφιμα μακράς διαρκείας, πατάτες, κρεμμύδια, γλυκά και πάρα πολλά παιχνίδια που συγκεντρώθηκαν δόθηκαν σε 100 οικογένειες ως ένδειξη συμπαράστασης προς όλους όσοι έχουν ανάγκη. Εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και υπάλληλοι του Δήμου εργάστηκαν πυρετωδώς για να συγκεντρώσουν τα προϊόντα, τα οποία μοιράστηκαν στις άπορες οικογένειες για τα Χριστούγεννα, ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερη διανομή για τη γιορτή της Πρωτοχρονιάς.

Πηγή:localit
Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012, 17:59