Δήμος Αμαρουσίου: Προσοχή - Επιτήδειοι ζητούν να εισέλθουν σε οικίες επικαλούμενοι συνεργασία με τον Δήμο

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018, 00:10
Δήμος Αμαρουσίου: Προσοχή - Επιτήδειοι ζητούν να εισέλθουν σε οικίες επικαλούμενοι συνεργασία με τον Δήμο
Ο Δήμος Αμαρουσίου εφιστά στους κατοίκους της πόλης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα αναφέρθηκαν στις υπηρεσίες του Δήμου περιστατικά επιτηδείων, οι οποίοι για να πετύχουν την είσοδο στις οικίες προφασίζονται διάφορες παραπλανητικές αιτίες.

Ισχυριζόμενοι ότι δήθεν είναι δημοτικοί υπάλληλοι ή υπάλληλοι άλλων φορέων, ζητούν από πολίτες να τους δεχθούν στην οικία τους, είτε για να τους ενημερώσουν για θέματα που αφορούν τον Δήμο με τον οποίον δήθεν συνεργάζονται, είτε για να ελέγξουν δήθεν τη λειτουργία της τηλεφωνικής σύνδεσής τους.

Είναι φανερό ότι πρόκειται περί κακόβουλων ενεργειών, που στόχο έχουν να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται σε συνεργασία με τις Αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να τις ενημερώσει αναλυτικά και να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.

Ως εκ τούτου, ο Δήμος Αμαρουσίου επισημαίνει στους πολίτες να μην είναι ευκολόπιστοι και να ενημερώνονται υπεύθυνα μέσα από το site του Δήμου και τα δελτία τύπου για τις δραστηριότητες του Δήμου.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018, 00:12