Επί δύο ολόκληρα χρόνια παραμένουν χωρίς καθαρισμό οι σχάρες ομβρίων του Δήμου Αβδήρων, όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως ανέφερε ο νέος δήμαρχος Γιώργος Τσιτιρίδης, εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν καθαριστεί οι σχάρες, και ο δήμος προτίθεται να προκηρύξει διαγωνισμό ώστε αυτό να συμβεί άμεσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν καθαριστεί οι σχάρες ομβρίων. Τελευταία φορά είχε γίνει διαγωνισμός το 2011 και θα κάνουμε σύντομα έναν καινούριο ώστε να καθαριστούν. Ο χειμώνας έρχεται» σημείωσε ο κ. Τσιτιρίδης, ενώ παίρνοντας τον λόγο ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βασίλης Τσολακίδης ανέφερε πως «έχω την εντύπωση ότι για τον καθαρισμό είναι αρμόδια η ΔΕΥΑΑ και δεν χρειάζεται να πάμε σε ιδιώτη. Μπορεί να γίνει ο καθαρισμός από τα δίμηνα σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΑ που έχει και αυτή προσωπικό».

«Την προηγούμενη φορά μας κόστισε 25.000 ευρώ, εμείς θα πάμε σ’ έναν διαγωνισμό με 16.000 ευρώ και θα επιδιώξουμε και έκπτωση. Δεν μπορούμε να αφήσουμε να πλημμυρίσουν οι αυλές και τα σπίτια των δημοτών μας μέσα στον χειμώνα» πρόσθεσε ο κ. Τσιτιρίδης.

Πηγή: thrakitoday.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης