Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου: Παραδόθηκαν 14 ηλεκτροκίνητα αμαξίδια σε άτομα με κινητικά προβλήματα

Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου: Παραδόθηκαν 14 ηλεκτροκίνητα αμαξίδια σε άτομα με κινητικά προβλήματα
Δεκατέσσερα ηλεκτροκίνητα αναπηρικά αμαξίδια παρέδωσε, σήμερα, η διοίκηση του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

Με το σύνθημα: «Όλοι έχουν μια θέση στην καρδιά μας. Κανείς μόνος. Κανείς αποκλεισμένος» ο δήμαρχος Πέτρος Σούλας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, παρέδωσε δωρεάν τα ηλεκτροκίνητα αμαξίδια σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Ευόσμου.

Τα αμαξίδια δόθηκαν έπειτα από αιτήσεις που κατέθεσαν οι ενδιαφερόμενοι και βάσει κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων. Μεταξύ των δικαιούχων ήταν και ο χάλκινος Παραρολυμπιονίκης του Ρίο και δημότης Κορδελιού - Ευόσμου, Δημήτρης Ζησίδης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν οδηγίες χρήσης και λειτουργίας των ηλεκτροκίνητων αναπηρικών αμαξιδίων, με τους δικαιούχους να εκφράζουν τις ευχαριστίες τους.

Στόχος της διοίκησης του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου είναι να συνεχιστεί η πρωτοβουλία, που γίνεται για πρώτη φορά πανελλαδικά και να μοιραστούν επιπλέον οχήματα σε άτομα με αναπηρία τα επόμενα χρόνια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017, 15:24