Θύμα ληστείας έπεσε η δημοσιογράφος Κάτια Νιάκαρη το βράδυ της Δευτέρας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ περιέγραψε καρέ – καρέ όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι της και ενώ το 2,5 ετών παιδί της βρισκόταν εντός της οικίας.

Η Κάτια Νιάκαρη επιχειρούσε να βάλει το παιδί της για ύπνο, όταν άκουσε έναν θόρυβο και σηκώθηκε για να δει περί τίνος επρόκειτο.
Ξαφνικά, η ίδια ήλθε αντιμέτωπη με έναν άγνωστο άνδρα που βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού. Το παιδάκι της σηκώθηκε κι εκείνη απευθυνόμενη στον ληστή είπε ότι δεν είχε χρήματα στο σπίτι, ενώ τον παρακάλεσε να μην πειράξει το παιδί της, το οποίο πήρε αγκαλιά.
Ωστόσο, ο δράστης, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, τη χτύπησε με βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι και στη συνέχεια την έδεσε σε μια καρέκλα, ενώ έδεσε το στόμα της με μονωτική ταινία.
Αντιλαμβανόμενο την κατάσταση που επικρατούσε, το παιδί της άρχισε να κλαίει και να φωνάζει.
«Του έλεγα ότι παίζαμε παιχνίδι, με είδε μέσα στα αίματα» είπε η δημοσιογράφος και πρόσθεσε: «Ήμουν τυχερή γιατί δεν πείραξε το παιδί».

Ο δράστης στη συνέχεια έψαξε όλο το σπίτι, ωστόσο δεν βρήκε τίποτα και έφυγε με άδεια χέρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κα Νιάκαρη από τις 21.00 έως τις 23.00 ήταν δεμένη και φιμωμένη και μόνο έπειτα από δύο ώρες κατάφερε να αφαιρέσει από το στόμα της τη μονωτική ταινία, να συρθεί μέχρι την έξοδο και να φωνάξει για βοήθεια. Ένας από τους γείτονες την άκουσε και κάλεσε την αστυνομία.

Η ΕΛ.ΑΣ. διενεργεί προανάκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης