Δημοσιοποίηση στοιχείων τριών ατόμων που κατηγορούνται για ληστεία ηλικιωμένου στην Κατερίνη

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019, 15:43
Δημοσιοποίηση στοιχείων τριών ατόμων που κατηγορούνται για ληστεία ηλικιωμένου στην Κατερίνη

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κατερίνης, τα στοιχεία τριών ατόμων, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστείας από κοινού, της απλής συνέργειας σε ληστεία από κοινού, της συμμορίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Πρόκειται για την COVACI Αna-Malina του Juri ή Maliuguri ή Malinguri και της Vasilica ή Vasilika, γεννηθείσα την 18-02-1996 στη Ρουμανία,

την VOINA Cassandra-Larisa του Anton και της Nicoleta, γεννηθείσα την 09-02-1997 στη Ρουμανία και τον

DEMIRI Fatjon ή Qemal ή Kemal ή Anton του Poulloum ή Pulumb ή Bonum ή Poudoum και της Lyri , γεννηθέντα την 20-10-1989 στην Αλβανία.

Οι τρεις εμπλέκονται σε δύο υποθέσεις ληστείας και απάτης σε βάρος ηλικιωμένων στην Πιερία. Σύμφωνα με την αστυνομία, το Σεπτέμβριο του 2018 στην Κατερίνη, οι δύο γυναίκες ακινητοποίησαν 80χρονο με την χρήση σπρέι και αφαίρεσαν από το σπίτι του ένα κινητό και 6.000 ευρώ.

Στη συνέχεια διέφυγαν με όχημα όπου τις ανέμενε ο συνεργός τους. Η 22χρονη, VOINA Cassandra-Larisa τα δύο προηγούμενα χρόνια, κατηγορείται ότι με το πρόσχημα ότι χρειάζεται χρήματα για να τα καταβάλει σε άνδρες που προάγουν στην πορνεία συγγενικό της πρόσωπο, απέσπασε σταδιακά από 76χρονο 9.080 ευρώ.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019, 15:49