Παρίστανε τον αστυνομικό για να νοικιάσει αυτοκίνητο! Ο λόγος για υπάλληλο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης για υπεξαίρεση και αντιποίηση.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 48χρονος υπάλληλος στις 25 Μαρτίου 2013 μετέβη σε κατάστημα ενοικίασης αυτοκινήτων στην Καλαμαριά προκειμένου να προβεί στη μίσθωση ΙΧΕ αυτοκινήτου, παρουσιάζοντας την άδεια ικανότητας οδήγησής του και λέγοντας στον υπάλληλο πως είναι αστυνομικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια νοίκιασε το αμάξι για το χρονικό διάστημα από 27-3-2013 έως 26-4-2013 έναντι χρηματικού ποσού 420 ευρώ, υπογράφοντας αντίστοιχο συμβόλαιο.

Ο 48χρονος προκατέβαλε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και, κατόπιν συμφωνίας με τον υπάλληλο, επρόκειτο να καταβάλει το υπόλοιπο σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Στις 27 Απριλίου 2013 το ανωτέρω αυτοκίνητο βρέθηκε σταθμευμένο και ασφαλισμένο πλησίον του καταστήματος, χωρίς όμως ο 48χρονος να έχει αφήσει το υπόλοιπο των οφειλόμενων χρημάτων και το κλειδί του οχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης