Θετικά ήταν τα μηνύματα τα οποία φέρεται να διαπιστώθηκαν για την Κρήτη αλλά και γενικότερα για τη χώρα μας κατά τη συμμετοχή και την προβολή του νησιού στην τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Περιφέρεια Κρήτης, η οποία εκτιμά πως θα πραγματοποιηθεί αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τη Ρωσία σε διψήφια ποσοστά, «το περίπτερο προβολής της μέσα στον χώρο του ΕΟΤ αποτέλεσε πόλο έλξης χιλιάδων ξένων επισκεπτών που εξέφραζαν το ενδιαφέρον τους για το νησί, καθώς και κορυφαίων τουριστικών παραγόντων της διεθνούς τουριστικής αγοράς και μεγάλων μέσων ενημέρωσης του εξωτερικού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια δεξίωσης που παρατέθηκε στην κατοικία του ο Έλληνας
πρέσβης, Ανδρέας Φρυγανάς, τόνισε: «Πλέον, η ροή των Ρώσων επισκεπτών προς την Κρήτη θα αυξάνεται συνεχώς και είναι γεγονός ότι η φετινή χρονιά θα είναι εξαιρετική, το ίδιο και οι επόμενες».

Η Περιφέρεια Κρήτης εκπροσωπήθηκε από τους Κυριάκο Κώτσογλου, εντεταλμένο σύμβουλο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και τον Νίκο Συριγωνάκη, εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού. Ενώ επίσης το παρών έδωσαν και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης