Δύο ακόμα νεκροί από κορωνοϊό: O ένας 52 ετών χωρίς άλλα νοσήματα - Στους 238 συνολικά οι θάνατοι

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020, 11:39
Δύο ακόμα νεκροί από κορωνοϊό: O ένας 52 ετών χωρίς άλλα νοσήματα - Στους 238 συνολικά οι θάνατοι

Δύο ακόμη νεκρούς από κορωνοϊό μετρά η χώρα, αφού ένας άνδρας και μία γυναίκα «έφυγαν» από τη ζωή σε Καβάλα και Λάρισα αντίστοιχα, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων σε 238.

Στις 10:00 σήμερα το πρωί πέθανε λόγω επιπλοκών από τον νέο κορωνοϊό μία 85χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας, καθώς έπασχε από κολπική μαρμαρυγή, αρτηριακή υπέρταση και σακχαρώδη διαβήτη.

Λίγη ώρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 08:40 το πρωί, ένας άνδρας 52 ετών εξίσου έχασε τη ζωή του λόγω του Covid-19. Ο ασθενής από την περιοχή της Καβάλας είχε εισαχθεί στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης στις 26 Ιουλίου, καθώς είχε βρεθεί θετικός στον νέο κορωνοϊό, ενώ προ ημερών και συγκεκριμένα στις 7 Αυγούστου εισήχθη σε ΜΕΘ, καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε.

Μάλιστα, να αναφερθεί το γεγονός ότι ο 52χρονος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, κάτι που προκάλεσε έντονη ανησυχία στους γιατρούς και γι' αυτόν τον λόγο ενημερώθηκε άμεσα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020, 11:40