Δύο ύποπτοι για τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 28 Απριλίου 2018, 01:45
Δύο ύποπτοι για τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο
Σε δύο άτομα στρέφονται οι έρευνες των ιδιωτικών ερευνητών για τον θάνατο του Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο. Τον σκότωσαν γιατί είδε κάτι που δεν έπρεπε, υποστήριξαν μιλώντας στο Star.

Οι μαρτυρίες κατοίκων της Καλύμνου οδήγησαν τους ιδιωτικούς ερευνητές που όρισε η οικογένεια του άτυχου φοιτητή κυρίως σε δυο άτομα ως ύποπτα για το θάνατο του Νικόλα Χατζηπαύλου.

Πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό με βαρύ ποινικό μητρώο για υποθέσεις ναρκωτικών και για ένα κάτοικο της περιοχής όπου βρέθηκε νεκρός ο Νικόλας Χατζηπαύλου και φέρεται να συμμετείχε σε παράνομη συνδιαλλαγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο εξαφανίστηκαν από το νησί την ημέρα που χάθηκε και ο Νικόλας Χατηζπαύλου.

Την ερχόμενη εβδομάδα οι ιδιωτικοί ερευνητές θα μεταβούν εκ νέου στην Κάλυμνο. Ελπίζουν να ανοίξουν και άλλα στόματα κατοίκων και να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το παζλ του θανάτου του άτυχου φοιτητή.

Η οικογένεια είναι πυρ και μανία καθώς υποστηρίζει ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στις έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου.

Ο εισαγγελέας έχει στα χέρια του όλα τα στοιχεία για να καταλήξει αν πρόκειται για δολοφονία και είναι θεμα ημερών η απόφασή του.

Πηγή: Star

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 28 Απριλίου 2018, 05:33