Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου γνώριζαν εδώ και καιρό για την δράση δύο Ρεθυμνιωτών , οι οποίοι σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν συλλέξει διακινούσαν μεγάλες ποσότητες σκληρών ναρκωτικών

Ήξεραν καλά ότι στο σπίτι του 44χρονου υπήρχαν ναρκωτικές ουσίες. Δεν μπορούσαν όμως με τίποτα να φανταστούν, που τις είχαν κρυμμένες…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρη στην παρατηρητικότητα ενός αστυνομικού, οι συσκευασίες που περιείχαν σχεδόν 1,5 κιλά κοκαΐνης, ήταν επιμελώς κρυμμένες στα δοκάρια… της στέγης.

Με σκάλα ο αστυνομικός ανέβηκε και κατέβασε συνολικά 39 αυτοσχέδιες συσκευασίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου το τελευταίο διάστημα «είχαν» υπό στενή παρακολούθηση έναν 44χρονο και έναν 48χρονο.

Το βράδυ της Παρασκευής οι αστυνομικοί τους είχαν στήσει«καρτέρι».

Σε συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα που έχουν από κοινού αλλά και στο σπίτι του 44χρονου, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, οι αστυνομικοί κατάφεραν και εντόπισαν συνολικά:

• 1 κιλό και τριακόσια είκοσι δύο (322) γραμμάρια κοκαΐνης σε 39 αυτοσχέδιες συσκευασίες,
• 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
• 100 φυσίγγια,
• το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών
• ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή,
• 13 γραμμάρια κάνναβης,
• 2 κινητά τηλέφωνα

Επιπλέον, κατασχέθηκε ηλεκτρικό ποδήλατο, ως μέσο μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης