Δύο τόνοι τρόφιμα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013, 19:33
Δύο τόνοι τρόφιμα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»
Την έμπρακτη στήριξή τους, με δύο τόνους τρόφιμα που μοίρασαν στα πέντε σπίτια της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αθήνα, εξέφρασαν ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) και ο Σύνδεσμος Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών (ΣΕΚΛΑ).

Επίσης οι δύο οργανώσεις προγραμμάτισαν και την μεταφορά των τροφίμων για το σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Κόρινθο.

Η διανομή των τροφίμων έγινε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και στο πλαίσιο αυτής της δράσης, o κ. Γιαννόπουλος, από το «Χαμόγελο του Παιδιού», συναντήθηκε με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Αθανάσιο Σκορδά, και τους προέδρους του ΟΚΑΑ Παναγιώτη Σταμπουλίδη και του ΣΕΚΛΑ Στέφανο Κυρλή.

Στη συνάντησή τους ανακοινώθηκε από πλευράς ΟΚΑΑ η δυνατότητα που δίνεται στο «Χαμόγελο» να προμηθεύεται τρόφιμα από την Κεντρική Αγορά και τις Ιχθυόσκαλες για όλα τα σπίτια που φιλοξενούνται τα παιδιά, ενώ εκφράστηκε και η πρόθεση για μόνιμη στήριξη σε συνεργασία και με άλλους εμπορικούς συνδέσμους.

Για την πρωτοβουλία αυτή, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς, δήλωσε πως είναι αυτονόητη η υποχρέωση στήριξης, ιδιαίτερα σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία προσπάθειες όπως το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013, 19:34