Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την εξαφάνιση-θρίλερ του φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη,

τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς ενώ επέστρεφε με το πλοίο «Νήσος Ρόδος» από τη Χίο, όπου υπηρετούσε, στον Πειραιά.

Στο μικροσκόπιο το σενάριο της αρπαγής – Ποιοι ήθελαν να κλείσουν το στόμα του Τάκη

Έμπλεξε και κρύφτηκε; Ή βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή και τον… έκρυψαν για να μη μιλήσει; Το σενάριο της αρπαγής του Τάκη μπαίνει πλέον στο τραπέζι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο 23χρονος φαντάρος είχε αποκαλύψει στους δικούς του ότι φοβόταν πως ίσως να του την «είχαν στημένη» στον Πειραιά. Τα λόγια του αυτά ενισχύουν το ενδεχόμενο κάποιοι να ήθελαν να του κλείσουν το στόμα.

Το ερώτημα είναι το «γιατί», με τις Αρχές να αναζητούν την απάντηση και φαίνεται πως έχουν εστιάσει σε δύο βασικούς υπόπτους.

«Υπάρχουν δύο άνθρωποι οι οποίοι για εμάς θεωρούνται ύποπτοι. Η έρευνα για την ενδεχόμενη συμμετοχή τους συνεχίζεται» δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του 23χρονου φαντάρου.

Στο στρατόπεδο της Χίου θεωρείται πως βρίσκεται η άκρη του νήματος

Οι Αρχές δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο και, σύμφωνα με τις καταθέσεις, θεωρούν ότι η άκρη του νήματος βρίσκεται στο στρατόπεδο της Χίου, όπου υπηρετούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το ένα από τα δύο πρόσωπα φαίνεται να γνωρίστηκε στον στρατό, τον οποίο ήθελε να αφήσει πίσω του ζητώντας απεγνωσμένα αναβολή για «προσωπικούς λόγους».

Όσο ο χρόνος περνά, τα νέα στοιχεία διαδέχονται το ένα το άλλο, με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν φίλο του Τάκη να έχει εξαφανιστεί λίγες ώρες αφότου χάθηκαν τα ίχνη του φαντάρου.

«Γνωρίζω ότι υπάρχει κάποιος ύποπτος, δεν μπορώ να σας πω αν είναι από το στρατιωτικό ή το οικείο περιβάλλον, αλλά ξέρω ότι έχει κλείσει τα τηλέφωνά του, έχει χαθεί και ότι οι Αρχές τον ψάχνουν» δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο Κώστας Κολλιαδέλης, πατέρας του νεαρού φαντάρου.

Οι έρευνες συνεχίζονται και πλέον στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση, ενώ οι Αρχές έχουν ξεκινήσει να «σκαλίζουν» τις τελευταίες επαφές του φαντάρου στη Χαλκίδα.
Η εξαφάνιση
Ο Σαράντος Κολλιαδέλης, 23 ετών, με καταγωγή από τη Μυτιλήνη και διαμονή στη Χαλκίδα, υπηρετούσε στο Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού 297 στη Χίο. Ο στρατιώτης είχε ζητήσει και έλαβε αναβολή και την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 το βράδυ επιβιβάστηκε στο οχηματαγωγό «Νήσος Ρόδος» για να επιστρέψει στον Πειραιά.

Μαζί του ήταν και ένας φίλος του από τον στρατό, με τον οποίο μάλιστα έκλεισε και μία καμπίνα. Γύρω στις 23.00 το βράδυ ο φίλος του στρατιώτη πήγε να κοιμηθεί, ενώ ο Σαράντος Κολλιαδέλης είπε πως θα έκανε ένα τελευταίο τσιγάρο στο κατάστρωμα και θα επέστρεφε στην καμπίνα.

Ο 23χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κοπέλα του, στην οποία εκμυστηρεύεται το εξής περίεργο: «Έχει γίνει κάτι. Φοβάμαι. Ή θα μου τη ”στήσουν” στο πλοίο ή στον Πειραιά».

Αυτή είναι και η τελευταία του επαφή με το στενό του περιβάλλον. Με το που «δένει» το πλοίο στον Πειραιά ο φίλος του Κολλιαδέλη εγκαταλείπει την καμπίνα αντιλαμβανόμενος την απουσία του συνεπιβάτη του, αποβιβάζεται και αναμένει στην μπουκαπόρτα τον 23χρονο, ο οποίος όμως δεν εμφανίζεται ποτέ.
Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης