Την δίωξη του συνδικαλιστή αστυνομικού, Δημήτρη Κακάβα, καταγγέλλουν μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, καθώς και τη στάση του Προέδρου της Ένωσης και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. που τηρούν σιγή ιχθύος για τη δίωξη του συναδέλφου τους.

Ο Δημήτρης Κακάβας παραπέμπεται με το ερώτημα της απόταξης για δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτικό σταθμό, ασκώντας κριτική στην ηγεσία της Αστυνομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης-καταγγελίας χωρίς παρεμβάσεις και διορθώσεις:

«Εμείς οι εκλεγμένοι, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας και αιρετοί Αντιπρόσωποι αυτής στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., εκπρόσωποι των Αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την Δίωξη κατά του συνδικαλιστή Ανθυπαστυνόμου ΚΑΚΑΒΑ Δημητρίου που παραπέμπεται με το ερώτημα της Απόταξης.

Του συνδικαλιστή που εκλέγεται συνεχώς από το 1999 ως εκπρόσωπος των Αστυνομικών της Φθιώτιδας. Που διετέλεσε σε 3 θητείες Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτόν τον συνδικαλιστή λοιπόν τον παραπέμπει η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, με έγγραφο της προς το Αρχηγείο, σε πειθαρχικό συμβούλιο με το ερώτημα της απόταξης για δηλώσεις του σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό. Συγκεκριμένα ότι «με την συνδικαλιστική (!) ιδιότητα εμφανίστηκε και προέβη σε δημόσια άσκηση κριτικής πράξεων της ιεραρχίας». Έργο δηλαδή που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του κάθε συνδικαλιστή της Αστυνομίας.

Ειδικά σήμερα, που διανύουμε μία περίοδο που οι καθημερινές αυθαιρεσίες της Διοίκησης «χτυπούν» τον σκληρά εργαζόμενο Αστυνομικό. Και τέτοιες αυθαιρεσίες είναι και πολλές και συχνές σε αρκετές υπηρεσίες της Φθιώτιδας.

Ίσως όμως αυτή η αυτονόητη υποχρέωση συνδικαλιστικής δράσης, σήμερα, τέλη του έτους 2010, αποτελεί το κορυφαίο αδίκημα εντός της Πολιτείας μας. Μιας Πολιτείας όπως εμείς οι ίδιοι την «στήσαμε».

Παράλληλα ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ και παραπέμπουμε στην κρίση όλων των συναδέλφων μας, την ΑΠΑΞΙΑ, ΑΤΟΛΜΙΑ, και τελικά ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ της συγκεκριμένης Δίωξης ( Σε σχετική πρόταση του μέλους του Δ.Σ. ΑΚΡΙΒΟΥ Δημητρίου προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. αυτός δήλωσε ότι «Δεν μπορεί να κατηγορεί τον Αρχηγό του Σώματος» !!) από το Σώμα των μελών της Ένωσης, των κατωτέρω:

1. Γεωργαντά Δημητρίου, προέδρου του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν.Φ.
2. Κεφαλά Ηλία, Αντπρ/δρου & Ταμία του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν.Φ.
3. Ματσούκα Ευαγγελίας, Γεν. Γραμματέως του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν.Φ.
4. Παληογιάννη Ανδρέα, Μέλους του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν.Φ.

Οι οποίοι αν και είχαν, τουλάχιστον, γνώση της συγκεκριμένης δίωξης, επέλεξαν να τηρήσουν σιγή ιχθύος, προσποιούμενοι όπως πάντα ότι ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ !!

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΚΡΙΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΚΑΒΑΣ ΜΑΡΙΑ ΚΩΣΤΗ
ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Α.Υ.Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΠΗΓΗ:LAMIAREPORT

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης