Διώξεις σε όλους για τη φονική συμπλοκή στο Ροτάσι

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012, 16:27
Διώξεις σε όλους για τη φονική συμπλοκή στο Ροτάσι
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία τετελεσμένη σε βάρος του 17χρονου που έπεσε νεκρός την Παρασκευή στο Ροτάσι και για απόπειρα σε βάρος του θείου του θύματος ασκήθηκε σε βάρος του 17χρονου φερόμενου δράστη του μακελειού που παραδόθηκε χθες στις αρχές.

Επίσης σε βάρος του πατέρα του ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και για συμμετοχή στη συμπλοκή όπως και στον αδερφό του 17χρονου αλλά και στον γαμπρό του επίσης για τη συμπλοκή.

Ποινική δίωξη όμως ασκήθηκε - από την άλλη πλευρά - και σε βάρος του θείου του 17χρονου θύματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του αδερφού του 17χρονου φερόμενου δράστη αλλά και σε ξάδερφο- μέλος της οικογένειας για απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς όπως προκύπτει φέρεται να βρισκόταν στο αυτοκίνητο της ώρα της συμπλοκής και να πυροβόλησε.

Συνολικά δηλαδή διώξεις ασκήθηκαν σε βάρος έξι ατόμων ενώ χθες η ατμόσφαιρα «μύριζε» μπαρούτι κατά την προσαγωγή των δυο εξ΄ αυτών στον εισαγγελέα όπου απειλήθηκε επεισόδιο από τους συγκεντρωμένους σε βάρος του 17χρονου που παραδόθηκε.

Και οι δύο θα απολογηθούν στη Β' ανακρίτρια το πρωί της Τρίτης, ίσως όμως να υπάρξει κάποια αλλαγή στον προγραμματισμό υπό το φόβο νέων επεισοδίων.


Πηγή: cretalive.gr
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012, 17:19