Διορισμοί γιατρών στα νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015, 03:45
Διορισμοί γιατρών στα νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας
Παρελήφθησαν από τις υπηρεσίες του νοσοκομείου Καλαμάτας οι διορισμοί ενός μόνιμου ιατρού επιμελητή Β΄ ειδικότητας Ουρολογίας και δύο επικουρικών ιατρών ειδικότητας Οφθαλμολογίας και Ακτινοδιαγνωστικής.

Έχει ολοκληρωθεί, επίσης, η κρίση για μία θέση Γυναικολογίας - Μαιευτικής και βρίσκεται στο Υπουργείο Υγείας το πρακτικό για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Τέλος, σε προκήρυξη επικουρικών ιατρών που δημοσίευσε το υπουργείο και έχει προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως τέλος Ιουνίου περιλαμβάνεται και μία θέση παθολόγου.

Για το νοσοκομείο Κυπαρισσίας ολοκληρώθηκε η κρίση μιας θέσης αναισθησιολόγου και βρίσκεται στο Υπουργείο Υγείας το πρακτικό για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Επίσης, ολοκληρώνονται μέχρι τέλη Ιουλίου οι κρίσεις για μόνιμους διορισμούς στις εξής παρακάτω θέσεις, οι οποίες είχαν μείνει σε εκκρεμότητα από το 2009 και μόλις πριν από λίγο καιρό υπήρξε απόφαση από το Υπουργείο Υγείας για ενεργοποίησή τους:

- μία θέση Ακτινοδιαγνωστικής
- μία θέση Γυναικολογίας
- μία θέση Οδοντιατρικής
-μία θέση Οφθαλμολογίας
-μία θέση Ορθοπεδικής

Τέλος, σε προκήρυξη επικουρικών ιατρών που δημοσίευσε το Υπουργείο Υγείας και έχει προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι τέλη Ιουνίου περιλαμβάνεται και μία θέση Καρδιολογίας.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015, 03:45