Σε δυο παλιούς γνώριμους έπεσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης ναρκωτικών και όπως φάνηκε… τίποτα δεν είχε αλλάξει. Συνέχιζαν να διακινούν ποσότητες ναρκωτικών σε όλη την Αθήνα. Πρόκειται για έναν 46χρονο Αλβανό ο οποίος οι πληροφορίες έλεγαν ότι διακινούσε ναρκωτικά από την Δυτική Αττική μέχρι τα νότια προάστια.

Όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου βρήκαν «2 συσκευασίες που περιείχαν 670 γραμμάρια κοκαΐνης, ένα πιστόλι με γεμιστήρα και 9 φυσίγγια, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές, δυο αυτοκίνητα, 16.600 ευρώ και 33.700 λεκ Αλβανίας». Όπως διαπιστώθηκε και πριν από δέκα χρόνια είχε ξανασυλληφθεί για διακίνηση ποσότητας κοκαΐνης αλλά και για κλοπές. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν και μια «κρύπτη» στο αυτοκίνητο του όπου όμως δεν υπήρχαν ναρκωτικά.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δεύτερος, ηλικίας 54 ετών, συνελήφθη στην περιοχή του Ζωγράφου και είχε στην κατοχή του 0,9 γραμμάρια ηρωίνης. Όμως η έρευνα που έγινε στο σπίτι του αποκάλυψε «351,3 γραμμάρια ηρωίνης, 8,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά, 20.490 ευρώ, και ένα κινητό τηλέφωνο». Ο 54χρονος κατηγορείται ότι διακινούσε τα ναρκωτικά σε περιοχές της Δυτικής Αττικής ενώ είχε συλληφθεί πριν από περίπου είκοσι χρόνια και πάλι για διακίνηση ναρκωτικών.  

Οι συλληφθέντες από τις δυο υποθέσεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης