Εφιαλτική ήταν η νύχτα για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στα Δουνέικα Ηλείας. Σύμφωνα με την αστυνομία τρεις άγνωστοι που είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με κουκούλες, εισέβαλαν στο σπίτι τους, άσκησαν βία και υπό την απειλή όπλου (τύπου πιστολιού), τους ακινητοποίησαν και τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (800) ευρώ.

Επίσης πήραν τιμαλφή, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, το καταγραφικό σύστημα της κατοικίας και τα κλειδιά του αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας του παθόντα, με το οποίο οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι χθες βράδυ στα Αραχωβίτικα της Πάτρας τρεις, επίσης κουκουλοφόροι, λήστεψαν οικογένεια. Είχαν στήσει καρτέρι στην 39χρονη κόρη ζευγαριού από το Βέλγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις δράστες έστησαν καρτέρι στην 39χρονη την ώρα που επέστρεφε σπίτι της. Την ακινητοποίησαν έξω από την πόρτα και ανάγκασαν την ίδια και τους γονείς της να τους ανοίξουν. Μπήκαν στο σπίτι, τα έκαναν γυαλιά- καρφιά και πήραν γύρω στα 120 ευρώ, κοσμήματα και ελβετικά φράγκα. Οι δράστες άσκησαν βία και έριξαν στο πάτωμα του γονείς της κοπέλας και τους απείλησαν με μεταλλικό αντικείμενο.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, «από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το βράδυ, σε περιοχή της Πάτρας, ενεργώντας από κοινού και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε οικία αλλοδαπών, όπου με την απειλή και την άσκηση σωματικής βίας, ακινητοποίησαν τους παθόντες και τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (120) ευρώ, (350) Ελβετικά φράγκα, πέντε ρολόγια και ένα χρυσό βραχιόλι. Οι δράστες αναζητούνται για να συλληφθούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρκετά συχνά είναι τα περιστατικά και σε άλλες απομακρυσμένες περιοχές της Αχαΐας όπως σε χωριά των Καλαβρύτων και της Δυτικής Αχαΐας.

ΠΗΓΗ: thebest.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης