Την προηγούμενη χρονιά η πρωτοβουλία του ΚΘΒΕ και του «Κοινωνικού Θεατροπωλείου» είχε ως αποτέλεσμα, μέσα σε διάστημα ενάμιση μήνα να συγκεντρωθούν πάνω από έξι τόνοι τροφίμων. Οι ηθοποιοί του ΚΘΒΕ, συσπειρωμένοι απέναντι στις κρίσιμες στιγμές, συνεχίζουν να προτείνουν, να σκηνοθετούν και να ερμηνεύουν αγαπημένα έργα του παγκόσμιου δραματολογίου, προσκαλώντας το θεατρόφιλο κινό της Θεσσαλονίκης να τις παρακολουθήσει, φέρνοντας στα ταμεία του μικρού Θεατρού της Μονής Λαζαριστών τρόφιμα μακράς διαρκείας αντί για χρήματα.

Το ΚΘΒΕ, για τη διάθεση των τροφίμων, συνεχίζει τη συνεργασία του με τους ακόλουθους Οργανισμούς και ιδρύματα: «Το Χαμόγελο του παιδιού», «Ελληνικό Παιδικό Χωριό», Ίδρυμα Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα», «Παπάφειο Ίδρυμα» & Ξενώνας Προστασίας Αγάμων Μητέρων «Το Σπίτι της Μαρίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο του «Κοινωνικού Θεατροπωλείου», θα παρουσιαστούν, από το ΚΘΒΕ, πέντε νέες παραγωγές που θα φιλοξενηθούν, κατά τη διάρκεια του μηνός Μαΐου και μέχρι αρχές Ιουνίου, στο Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών. Τις παραστάσεις θα σκηνοθετήσουν οι ηθοποιοί του ΚΘΒΕ: Ιορδάνης Αϊβάζογλου, Κωνσταντίνα Ματζίρη, Αννέτα Κορτσαρίδου, Αστέρης Πελτέκης, Χρίστος Νταρακτσής, Στέλλα Ράπτη.

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου
Πηγή: Seleo.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης