Από αρχής εμφάνισης του νέου ιού στην χώρα μας και δη στην περιφέρεια μας το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας κατανοώντας απόλυτα την κρισιμότητα της κατάστασης προέβη άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του.

Με ίδιες δαπάνες προμηθεύτηκε το μεγαλύτερο μέρος εξειδικευμένου εξοπλισμού (ειδικές μάσκες, γάντια νιτριλίου, ολόσωμες στολές, γυαλιά κλειστού τύπου, απολυμαντικά- αντισηπτικά χώρου και υπηρεσιακών οχημάτων).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την έκδοση των σχετικών ΚΥΑ για τις επιμέρους απαγορεύσεις τόσο για την λειτουργία των καταστημάτων όσο και των πολιτών προβαίνει σε καθολικούς καθημερινούς ελέγχους τήρησης αυτών τόσο στην πόλη της Κάτω Αχαΐας όσο και σε όλη την περιφέρεια του Δήμου ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα χωριά.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας ο αριθμός τους μέχρι σήμερα είναι 4ψηφιο νούμερο (περίπου 1500) ενώ έχουν βεβαιωθεί 150 παραβάσεις (το 25% επί συνόλου παραβάσεων στο νομό Αχαΐας) για μη συμμόρφωση πολιτών με την απαγόρευση κυκλοφορίας και έχει ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία για 2 καταστήματα.

Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των Αστυνομικών του Τμήματος συνεχίζονται καθ ολο το 24ωρο, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ενημερώνουν μέσω ηχητικών για το γνωστό πλέον “μένουμε σπίτι” σε όλες τις περιοχές του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: dytikanea.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης