Στο έλεος ιερόσυλων κλεφτών κυνηγών χαλκού εξακολουθούν να βρίσκονται Κοιμητήρια της Δυτικής Αχαΐας.

Καντήλια, βάζα και ότι άλλο μπορεί να χρησιμεύσει στους κλέφτες-πωλητές χαλκού που δρουν ανενόχλητοι στην ευρύτερη περιοχή, εξαφανίζεται προκαλώντας πρώτα την έκπληξη και ταυτόχρονα την οργή των πολιτών που χαρακτηρίζουν ως προσβολή της μνήμης των νεκρών την δράση των κυκλωμάτων εκμετάλλευσης χαλκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως επισημαίνουν οι πράξεις ιεροσυλίας ισοδυναμούν και με σημαντικό κόστος για τους ίδιους, μιας και αναγκάζονται να πληρώσουν αρκετά χρήματα για να αντικαταστήσουν τα κλοπιμαία και ν α αποκαταστήσουν τις φθορές που έχουν υποστεί τα μνήματα από τους δράστες.

Θέτουν επίσης θέμα φύλαξης των Κοιμητηρίων διότι όπως επισημαίνουν τις νυχτερινές ώρες παρατηρείται το φαινόμενο ακόμη και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, μεταξύ μικροεμπόρων και χρηστών που θεωρούν τα νεκροταφεία ασφαλή τόπο για νις παράνομες δοσοληψίες τους.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν στο dytikanea.gr στο στόχστρο των κυνηγών χαλκού έχουν βρεθεί κατ’ επανάληψη το τελευταίο διάστημα τα Κοιμητήρια των Καρεϊκων και του Γομοστού, ενώ πληθαίνουν οι καταγγελίες για διακίνηση ναρκωτικών στο νεκροταφείο Σαγεϊκων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης