Δυτική Μακεδονία: Πού είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020, 12:20
Δυτική Μακεδονία: Πού είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

Για τα τμήματα του οδικού δικτύου στη δυτική Μακεδονία στα οποία η κυκλοφορία διεξάγεται αποκλειστικά με τη χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων ενημερώνει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των κατά τόπους αστυνομικών διευθύνσεων, απαραίτητες είναι οι αλυσίδες ή η χρήση ελαστικών ειδικού τύπου στον Νομό Καστοριάς, από το 18ο έως το 28ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 30ό έως το 38ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς - Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης) και σε τμήματα του ορεινού επαρχιακού οδικού δικτύου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα (Α-29) της Εγνατίας Οδού, Σιάτιστας - Κρυσταλλοπηγής, καθώς και σε όλο το εθνικό και υπόλοιπο επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά. Στη Φλώρινα η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται αποκλειστικά με τη χρήση ελαστικών ειδικού τύπου ή αντιολισθητικών αλυσίδων από το 12ο έως το 28ο χλμ. της Εθνικής Οδού Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βίγλας) και από το 18ο έως το 30ό χλμ. της επαρχιακής οδού Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-27), Νίκης-Φλώρινας, καθώς και στο υπόλοιπο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Κανονικά πραγματοποιείται επίσης η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό, καθώς και σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο των Γρεβενών και της Κοζάνης, όπως και στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Κοζάνης - Πτολεμαΐδας.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020, 13:00