Πρόκειται για έναν 59χρονο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην Λίππα του Δήμου Δωδώνης και σε περιοχή όπου είχε πάει για κυνήγι. Ο 59χρονος έφυγε το πρωί από το σπίτι του. Οι ώρες περνούσαν χωρίς να επιστρέφει στο σπίτι του. Το μεσημέρι περίπου οι οικείοι του ενημέρωσαν την αστυνομία και αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση αναζήτησης. Από αργά το απόγευμα στο χωριό έχει μεταβεί δύναμη της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ, η οποία παίρνει μέρος στην επιχείρηση αναζήτησης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του 59χρονος. Το χωριό είναι ανάστατο και αρκετοί κάτοικοι προσπαθούν να βοηθήσουν στην έρευνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ για μία ακόμη ημέρα απέβη άκαρπη η έρευνα των αρχών στην περιοχή της Σκλίβανης, εκεί όπου την προηγούμενη Παρασκευή χάθηκαν τα ίχνη μιας 67χρονης κτηνοτρόφου.

Παρότι οι δυνάμεις στην κυριολεξία έχουν χτενίσει την επίμαχη περιοχή και παρά την συνδρομή του ελικοπτέρου, δεν έχει εντοπιστεί μέχρι τώρα κανένα ίχνος της άτυχης γυναίκας.

Κανένας δεν μπορεί να δώσει εξήγηση για το τι ενδέχεται να έχει συμβεί την ώρα που έφυγε με το κοπάδι από το σπίτι της για να πάει σε ένα από τα βοσκοτόπια της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: epiruspost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης