Τους λόγους για τους οποίους δολοφόνησε τη σύζυγό του αποκάλυψε στην αστυνομία ο 60χρονος άνδρας από το Ρέθυμνο της Κρήτης.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, το πρωί της Κυριακής 31 Ιουλίου, η 56χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή από τα χέρια του 60χρονου συζύγου της στο χωριό Άνω Μαλάκι. Ο καβγάς του ζευγαριού κατέληξε στο αιματηρό περιστατικό, με τον γιο τους να ενημερώνει τους αστυνομικούς για τον φριχτό θάνατο της μητέρας του, η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άτυχη Γεωργία ήθελε να χωρίσουν και τον ενημέρωσε ότι θα ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου. «Θα φύγω από το σπίτι», φέρεται να του είπε και τότε ο 60χρονος τη σκότωσε, μαχαιρώνοντας την στον λαιμό.

Όλα συνέβησαν στο σπίτι που διέμενε το ζευγάρι, ενώ ο ιατροδικαστής αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες του φονικού και αν πριν τη μαχαιρώσει μέχρι θανάτου, προηγήθηκε πάλη μεταξύ τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς μετά την ομολογία του, ήταν: «Το έχω μετανιώσει. Δεν ήθελα να το κάνω». Και συνέχισε λέγοντας: «Θόλωσα, την αγαπούσα και δεν ήθελα να φύγει. Δεν ήθελα να χωρίσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σκότωσα τη μάνα σου, έλα σπίτι»

«Ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου», φέρεται να είπε ο 31χρονος γιος τους, ενημερώνοντας τις Αρχές για το άγριο φονικό. Λίγο πριν, ο πατέρας του τον είχε καλέσει στο τηλέφωνο και του είπε «σκότωσα τη μάνα σου, έλα σπίτι».

Την Αστυνομία ειδοποίησε ο 31χρονος γιος τους, ο οποίος έλειπε από το σπίτι τη στιγμή της δολοφονίας και όταν επέστρεψε αντίκρυσε το φρικιαστικό θέαμα. Η 56χρονη μητέρα του κείτονταν μπρούμυτα στην κουζίνα, με τραύματα στο λαιμό.

Ο δράστης αμέσως μετά την πράξη του παραδόθηκε και κατά την προανάκριση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής υπέδειξε που βρίσκεται το όπλο του εγκλήματος.

Το ζευγάρι είχε τρία ενήλικα παιδιά και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες είχαν παντρέψει ένα από τα παιδιά τους.

Πηγή: zarpanews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης