Δολοφονία στα Μέγαρα: Δεν θυμάμαι τίποτα είπε ο δράστης στους αστυνομικούς

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019, 14:33
Δολοφονία στα Μέγαρα: Δεν θυμάμαι τίποτα είπε ο δράστης στους αστυνομικούς

Ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να αντιμετωπίζει ο δράστης της δολοφονίας στα Μέγαρα που το βράδυ της Πέμπτης σκότωσε τον 48χρονο κουνιάδο του και τραυμάτισε την 43χρονη σύζυγό του.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν όταν παραδόθηκε ότι δεν ξέρει τι έκανε και ότι δεν θυμάται τίποτα σχετικά με τις πράξεις του. Ανέφερε, μάλιστα, στους αστυνομικούς ότι τελούσε σε τόση σύγχυση, ώστε δεν θυμόταν πού βρισκόταν το πιστόλι του φονικού που κατείχε παράνομα.

Ο 48χρονος γιατρός δέχθηκε τέσσερις σφαίρες από τον δράστη, ενώ η 43χρονη γυναίκα έχει τραυματιστεί στο πόδι από μια σφαίρα και παραμένει νοσηλευόμενη στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Γείτονας που μίλησε σε δημοσιογράφους ανέφερε ότι ο δράστης, ο οποίος αρχικά διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, είπε σε κάποιον περίοικο που βγήκε να δει από πού ακούστηκαν οι πυροβολισμοί «μπες μέσα, δεν είναι τίποτα, πυροτεχνήματα είναι».

Το ζευγάρι που δέχθηκε την επίθεση έχει τρία παιδιά, τα δύο εκ των οποίων δεν βρίσκονταν στο σπίτι, ενώ το τρίτο ήταν σε άλλο όροφο του κτηρίου μαζί με τον θείο του, τον αδελφό, δηλαδή, της μητέρας του.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019, 15:23