Κλιμάκιο αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στο Μαυροβούνιο σε μια προσπάθεια των Αρχών να βρουν στοιχεία για τους εκτελεστές της Βάρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, από την πρώτη στιγμή υπήρξε επαφή με τις αρχές της γειτονικής χώρας, και μέσω Europol, αλλά χωρίς εντυπωσιακά αποτελέσματα. «Η χώρα που έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης για κάποιον είναι βέβαιο ότι έχει πολλά στοιχεία στον φάκελο του. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα τα δώσει… απλόχερα σε όποιον τα ζητήσει», λέει αξιωματικός της ασφάλειας Αττικής. Για αυτό τον λόγο, και αφού διευθετηθούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα, στελέχη του τμήματος ανθρωποκτονιών θα πάνε στο Μαυροβούνιο για να συνεργαστούν από κοντά με τους συναδέλφους τους. «Μην ξεχνάμε ότι ο χώρος των ατόμων από την πρώην Γιουγκοσλαβία είναι “αχαρτογραφητος” για εμάς καθώς δεν έχουμε περιστατικά εγκληματικότητας  με πρωταγωνιστές από την πρώην Γιουγκοσλαβία», λέει αξιωματικός της ασφάλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στον τομέα των ερευνών συνεχίζεται η προσπάθεια να εντοπιστεί που έμεναν τα δύο θύματα γιατί εκτός από ευρήματα στο… εσωτερικό, οι αστυνομικοί ψάχνουν και μαρτυρίες ή εικόνες από άτομα που ενδεχομένως επισκέπτονταν τους δύο Μαυροβούνιους ή που τους… αναζητούσαν «κόβοντας» βόλτες γύρω από τα σπίτια τους. Οι αστυνομικοί αναζητούν και το ταξί που μετέφερε τα δύο θύματα στην αγαπημένη τους ταβέρνα όπου έμελλε να εκτελεστούν οι δύο 44χρονοι. «Από το ταξί είναι πιθανό να φτάσουμε κοντά στο σπίτι τους», καταλήγει αξιωματικός που ασχολείται με την υπόθεση.

Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, κατά πάγια τακτική των διωκτικών αρχών, έχουν γίνει άρσεις τηλεφωνικών επικοινωνιών σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τα τηλέφωνα των τεσσάρων δραστών, ενώ συνεχίζεται και η συλλογή βίντεο που έχουν καταγράψει τους δράστες και το όχημα διαφυγής τους.

Zouglanewsroom

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης