Δολοφονία Τοπαλούδη: Τιμωρήθηκε ο 21χρονος Ροδίτης για τη συμπεριφορά του στις φυλακές

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019, 00:26
Δολοφονία Τοπαλούδη: Τιμωρήθηκε ο 21χρονος Ροδίτης για τη συμπεριφορά του στις φυλακές

Ο Ροδίτης κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τιμωρήθηκε με πειθαρχική ποινή μέσα στις φυλακές. Συγκεκριμένα, του επεβλήθη αυστηρή τιμωρία για την προκλητική όπως χαρακτηρίζεται συμπεριφορά του.

Ο Ροδίτης εμφανίστηκε μπροστά στο συμβούλιο των φυλακών το πρωί της Τρίτης και προσπάθησε να δικαιολογήσει την άγρια φραστική  επίθεση σε σωφρονιστικό υπάλληλο την περασμένη εβδομάδα.  

Έφθασε μάλιστα στο σημείο να τον  απειλήσει λέγοντας: «Θα σε βρω έξω και θα σε γ.....».

Τέτοιες συμπεριφορές δεν μένουν όμως ατιμώρητες από το συμβούλιο των Φυλακών. Σύμφωνα με την απόφαση:

Ο Ροδίτης κατηγορούμενος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα της κατηγορίας Α του σωφρονιστικού κώδικα για  άσκηση ή  απειλή άσκησης βίας κατά μελών του προσωπικού του καταστήματος. Για το Παράπτωμα του δόθηκε ομόφωνα ποινή από το πειθαρχικό συμβούειο  της  φυλακής, 1) βαθμοί ποινής 30 και 2) στέρηση  για  ένα  έτος της δυνατότητας συμμετοχής σε εργασία η σε πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης.

«Όταν αυτός ο άνθρωπος χρόνια τώρα συμπεριφέρονταν στην κοινωνία της Ρόδου με αυτόν τον τρόπο περίπου και γινόταν αυτή η συγκάλυψη, ανοχή να το πω έτσι, επόμενο δεν ήταν να φτάσει εδώ που έφτασε και την ίδια συμπεριφορά να επιδεικνύει μέσα στις φυλακές; Όσο και να θέλει να το παίξει τρελός, εγώ είμαι απολύτως βέβαιος ότι δεν καταφέρνει απολύτως τίποτα», λέει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο Ροδίτης τέσσερις μήνες στις φυλακές Γρεβενών δεν έχει σταματήσει να δημιουργεί προβλήματα. Έρχεται στα χέρια με κρατούμενους, αλλάζει συνεχώς κελιά. Την περασμένη Πέμπτη μάλιστα μετά από συμπλοκή ανέβασε υψηλή πίεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γρεβενών. Πηγές από το περιβάλλον του αναφέρουν ότι  είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση  και εκεί αποδίδεται η προκλητική του συμπεριφορά. 

Συμπληρωματικές καταθέσεις για τον βιασμό της Τοπαλούδη 

Η υπόθεση για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη καθώς η ανακρίτρια εξακολουθεί να  παίρνει καταθέσεις.

Ανοιχτή παραμένει όμως και η υπόθεση του βιασμού και του εκβιασμού της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας ζητά συμπληρωματικές καταθέσεις.  

Κάποιοι που φταίνε, που έχουν δημιουργήσει το κύκλωμα να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορούμενου και είναι βιασμός και εκβιασμός, κάποιοι εκεί πέρα έκαναν αυτό που έκαναν, είτε μια ομάδα είτε δύο ομάδες, όχι μόνο για το κέφι τους αλλά ενδεχομένως και για άλλα πράγματα», λέει ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.  

Στις συμπληρωματικές καταθέσεις αναμένεται να κληθούν εκ νέου μάρτυρες που θα δώσουν νέα στοιχεία κυρίως για τον εκβιασμό με ροζ βίντεο που δεχόταν η άτυχη φοιτήτρια.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019, 00:36