Πολύ σύντομα αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που θα ρίξουν άπλετο «φως» στην υπόθεση της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε μία στοά της γερμανικής κατοχής στο Ξαμουδοχώρι του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις γίνονται σε διάφορα στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια της νεκροψίας – νεκροτομής (κάτω από τα νύχια κ.τλ.) καθώς και σε αρκετά ευρήματα των αστυνομικών ερευνών στην τοποθεσία όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της βιολόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, τα εγκληματολογικά εργαστήρια καθημερινά παίρνουν ολοένα και περισσότερα ευρήματα των Αρχών από την έρευνα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ είναι πολύ πιθανό ανάμεσά τους να βρίσκονται και πράγματα που άφησε πίσω ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι της.

Την ίδια ώρα, πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που υπάρχουν σε αυτήν την έρευνα, ωστόσο λόγω της μεθοδικότητας των αστυνομικών είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να έχουν απαντηθεί τα περισσότερα.

Πρωταρχικό μέλημα των Αρχών είναι να βρεθεί ο τόπος στον οποίο δολοφονήθηκε η 60χρονη βιολόγος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πρώτη στιγμή ήταν ξεκάθαρο για τα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. πως η στοά όπου βρέθηκε το πτώμα της Suzanne Eaton δεν είναι και το σημείο της δολοφονίας.

Έπειτα από ενδελεχή έρευνα ήρθε μία μαρτυρία που ανέφερε πως τελευταία φορά η Suzanne Eaton εθεάθη ζωντανή στο χωριό Αφράτα.

Πρόκειται για ένα χωριό που βρίσκεται σε μια απόσταση περίπου 4,5 χλμ. από τη σπηλιά στην οποία εντοπίστηκε νεκρή.

Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι πως εκεί, κοντά στο χωριό Αφράτα, ήταν η περιοχή στην οποία εξαφανίστηκε η 60χρονη.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ έχουν γίνει και στοχευμένες προσαγωγές, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Με πληροφορίες από το cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης