Εντοπίστηκε από τις Αρχές η αποστολέας των υβριστικών μηνυμάτων που αμέσως μετά την είδηση του θανάτου της Ελένης Τοπαλούδη με, ένα κύμα αισχρών και χυδαίων μηνυμάτων άρχισε να κατακλύζει το προφίλ της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

 Οι Αρχές μετά από έρευνες έξι μηνών εντόπισαν σε ποιον ανήκει το ψεύτικο προφίλ που προέβη σε αυτές τις απαράδεκτες αναρτήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου», ο αποστολέας βρίσκεται στην Αττική και δεν είναι άνδρας αλλά γυναίκα. Οι Aρχές μετά τον εντοπισμό της, τής έχουν ζητήσει να κληθεί για απολογία.

Τα στοιχεία της ωστόσο, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Οι αρρωστημένες αναρτήσεις που εμφανίστηκαν στο προφίλ της άτυχης φοιτήτριας είχαν προκαλέσει αποτροπιασμό. Τα ανήθικα αυτά σχόλια προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους των social media ενώ η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κλήθηκε αμέσως να βρει εκείνους που βεβήλωσαν τη μνήμη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έρευνες συνεχίζονται και για τον εντοπισμό και άλλων, ενώ η οικογένεια έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή μέσω του δικηγόρου τους κ. Αλέξη Κούγια ότι οι συκοφάντες που βεβήλωσαν τη μνήμη του παιδιού τους θα πληρώσουν βαρύ τίμημα ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Πηγή: rodiaki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης