Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η υπόθεση με τους δύο νεαρούς οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί μέσα σε χαράδρα στη δυτική Μάνη, έχοντας τραύματα στο κεφάλι και το σώμα από σκάγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, ο οποίος ήταν παρών στην επιχείρηση για την ανάσυρση του 26χρονου από την Καλαμάτα και του 25χρονου από τη Σάμο από τον Κάμπο, τα τραύματά τους φαίνεται να προέρχονται από κυνηγετική καραμπίνα. Οι δύο νεαροί είχαν εξαφανιστεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Πληροφορίες αναφέρουν πως στο πλαίσιο της προανάκρισης έχουν γίνει ορισμένες προσαγωγές.

Η αστυνομία, η οποία έχει αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης, εκτιμά ότι το φονικό έγινε σε διαφορετική περιοχή, με τους δράστες να μεταφέρουν στη συνέχεια τα πτώματα μέσα στη χαράδρα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο άνδρες είχαν γνωστοποιήσει στο φιλικό τους περιβάλλον λίγο πριν από τη 01.00 τα ξημερώματα της Τρίτης ότι έχουν μια δουλειά και πρέπει να δώσουν το παρών σε μια συνάντηση. Ωστόσο, δεν επέστρεψαν ποτέ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει δήλωση εξαφάνισης από συγγενικά τους πρόσωπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν πως τα θύματα δέχτηκαν τα πυρά από κοντινή απόσταση. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το σημείο όπου βρίσκονταν τα άψυχα σώματα των δύο νεαρών, ακολουθώντας το ειδικό σήμα εντοπισμού των κινητών τους τηλεφώνων. Πρόκειται για μια δύσβατη περιοχή, γεμάτη απόκρημνα βράχια, που δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό το έργο των ανδρών της 1ης ΕΜΑΚ, η οποία ανέλαβε την επιχείρηση ανάσυρσης. Σημειώνεται ότι η νεκροψία θα γίνει στο Ναύπλιο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 25 και 26 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι χθες (19.8.2014) το απόγευμα βρέθηκαν νεκροί, σε απόκρημνο σημείο αγροτικής περιοχής στον Κάμπο του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, φέροντας τραύματα από κυνηγετικό όπλο.

» Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδια συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Μεσσηνίας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου. Σημειώνεται ότι για τα δύο νεαρά άτομα, είχε δηλωθεί η εξαφάνισή τους χθες το μεσημέρι, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

» Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες, τις οποίες συνδράμει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής & Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας».

Το χρονικό της εξαφάνισης

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση εξαφάνισης των δύο νεαρών, οι οποίοι αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή της Μάνης. Ύστερα από εκτεταμένες έρευνες που πραγματοποίησαν η αστυνομία και η Πυροσβεστική, ο 26χρονος και ο 25χρονος εντοπίστηκαν νεκροί μέσα σε γκρεμό βάθους περίπου 10 μέτρων.

Στην αναζήτηση των δύο νεαρών συμμετείχε κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ από την Ελευσίνα, με δύο άνδρες και έναν εκπαιδευμένο σκύλο που  πραγματοποίησαν έρευνες σε «δύσκολα» σημεία της περιοχής. Οι γονείς του 26χρονου και ένα συγγενικό πρόσωπο του 25χρονου δήλωσαν την εξαφάνιση των δύο νεαρών στην Ασφάλεια Καλαμάτας. Οι έρευνες ξεκίνησαν γύρω στις 15.00 το μεσημέρι της Τρίτης και επικεντρώθηκαν στην περιοχή μεταξύ Κάμπου και Καρδαμύλης. Η τελευταία επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες με τους οικείους τους ήταν μεταξύ 00.30 και 01.30 τα ξημερώματα της Τρίτης και από τότε δεν είχαν δώσει κανένα σημείο ζωής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, οι αστυνομικές δυνάμεις που μετέβησαν στη χαράδρα δεν μετακίνησαν τα πτώματα μέχρι την άφιξη ιατροδικαστή. Οι νεαροί βρέθηκαν σε ύπτια θέση. Σημειώνεται πως έπειτα από επικοινωνία με τους οικείους ενός εκ των αγνοουμένων το tharrosnews.gr δημοσίευσε φωτογραφίες και τα ονόματα των δύο νεαρών, των οποίων οι οικογένειες κατήγγειλαν την εξαφάνισή τους στις Αρχές. Πρόκειται για τους Κ.Σ. και Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης: Νεκροί βρέθηκαν οι δύο νεαροί που είχαν χαθεί στη Μάνη, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014, 22:45

Ολονύκτιο θρίλερ με τους δύο νεαρούς στη Μάνη, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014, 00:46

Μάνη: Σε εξέλιξη έρευνες της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό δύο αγνοουμένων, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014, 19:30

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης