Σοκ προκαλεί το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, ο οποίος εξέτασε σήμερα τη σορό του άτυχου 21χρονου που έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του αδελφού του στα Μισίρια Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ekriti.gr ο ιατροδικαστής, το θύμα της τραγωδίας έφερε πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, δέχθηκε μαχαιριές στα χέρια, στον λαιμό, στον θώρακα καθώς και στο κεφάλι, ενώ συνολικά στο κορμί του 21χρονου εντοπίστηκαν, σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη, περισσότερες από 60 μαχαιριές, γεγονός που δείχνει τη μανία με την οποία δολοφονήθηκε το θύμα.

Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής, ο 21χρονος πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία, καθώς το μαχαίρι έσκισε την καρωτίδα του.


(Τα δύο αδέλφια: Δεξιά ο θύτης και αριστερά το θύμα)

Όσον αφορά στην αιτία θανάτου του 27χρονου θύτη και αυτόχειρα, ο ιατροδικαστής δήλωσε ότι είναι αδιευκρίνιστη και πως «βρισκόμαστε εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του κατανάλωσε ποσότητα φυτοφαρμάκου και υγρά μπαταρίας, δίνοντας έτσι τέρμα στη ζωή του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δύο αδέλφια θα οδηγηθούν μαζί στην τελευταία τους κατοικία το μεσημέρι. Οι κηδείες τους θα γίνουν στις 15.00 από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Περιβόλια, ενώ η ταφή στο κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου Περιβολίων Ρεθύμνου.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Τα δύο αδέλφια είχαν συχνά καβγάδες και ο 27χρονος κλείδωνε τον αδελφό του στο δωμάτιο για να μην αντιδικήσει μετά τις επιθέσεις του. Αυτήν τη φορά κλείδωσε την πόρτα με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του μικρότερου αδελφού του.

Αργότερα, συνειδητοποιώντας τι έχει κάνει, αποφάσισε να αυτοκτονήσει με δηλητηριώδεις ουσίες, ενώ ο αδελφός του άφηνε την τελευταία του πνοή από την ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο 21χρονος μεταφέρθηκε νεκρός στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ ο 27χρονος κατέληξε έπειτα από προσπάθεια ανάνηψης, όπως διευκρίνισε ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς αλλά και η αδελφή των θυμάτων.

Ο 21χρονος μόλις είχε επιστρέψει από διακοπές στη Θεσσαλονίκη. Τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητούσε με τον πατέρα του για να κινηθεί διαδικασία αναγκαστικού εγκλεισμού σε ψυχιατρικό ίδρυμα του μεγαλύτερου αδελφού του, ο οποίος είχε νοσηλευθεί και κατά το παρελθόν, αλλά αρνούνταν να λάβει τη θεραπευτική αγωγή του. Εικάζεται ότι ο 27χρονος είχε αντιληφθεί ότι θα κινούνταν αυτή η διαδικασία και προέβη στο άγριο έγκλημα.

«Δεν το χωρά ο νους μου αυτό που συμβαίνει» δήλωσε συντετριμμένος ένας από τους καλύτερους φίλους του άτυχου 21χρονου. «Γνωρίζαμε ότι ο μεγαλύτερος αδελφός του είχε προβλήματα, αλλά δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι θα έφταναν μέχρι εκεί» πρόσθεσε.

Πηγή πληροφοριών: ekriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης