Δράμα: Κινηματογραφική καταδίωξη

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014, 11:40
Δράμα: Κινηματογραφική καταδίωξη
Συνελήφθη το Σάββατο το μεσημέρι στη Δράμα 33χρονος κατηγορούμενος για κλοπή και απείθεια. Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται και ο 31χρονος συνεργός του, ο οποίος δεν συνελήφθη.

Αναλυτικότερα, στον Καλό Αγρό Δράμας οι δύο δράστες διέρρηξαν Ιερό Ναό και αφού αφαίρεσαν από το εσωτερικό του και το παγκάρι, διάφορα αφιερώματα πιστών και το ποσό των 48 ευρώ, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Ύστερα από σχετική καταγγελία, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Δράμας, οι οποίοι εξέδωσαν εκτεταμένες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν, στη Δράμα, το όχημα των δραστών.
Σε σήμα στάσης που ακολούθησε, ο 31χρονος οδηγός του, δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προκαλώντας σε αυτό φθορές.

Ακολούθως, οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, πλην όμως, μετά από πεζή καταδίωξη, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον 33χρονο.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα των δραστών, καθώς και την κατοχή του 33χρονου βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και το ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον εφημέριο του Ιερού Ναού.

Κατασχέθηκαν επίσης ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ένας σιδηρολοστός και ένα ζευγάρι πλαστικά γάντια.
Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014, 11:40