Με τις κατηγορίες του βιασμού, της πρόκλησης βαριών σωματικών βλαβών, της έκθεσης σε κίνδυνο, υπεξαίρεσης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, οδηγείται στην εισαγγελέα της Δράμας, εντός της ημέρας ο 47χρονος νοσηλευτής, που έγινε αντιληπτός να ασελγεί σε βάρος 23χρονης, η οποία νοσηλευόταν μετεγχειρητικά σε κλινική του γενικού νοσοκομείου Δράμας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νοσηλευτής που εργάζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Νοσοκομείο, έγινε αντιληπτός από νοσηλευόμενη στο ίδιο δωμάτιο του νοσοκομείου, να ασελγεί σε βάρος της νεαρής κοπέλας, την οποία είχε ναρκώσει, έχοντας κλείσει την κουρτίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γεγονός συνέβη στη 1.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η γυναίκα που αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην υποτιθέμενη εξέταση της 23χρονης, τράβηξε την κουρτίνα για πιάσει επ’ αυτοφώρω το νοσηλευτή να ασελγεί. Φώναξε σε βοήθεια, ενώ συγχρόνως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία οδήγησε τον νοσηλευτή στο Αστυνομικό Τμήμα.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου διενήργησαν επιπλέον εξετάσεις στην ασθενή για να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξουν επιπλοκές από τη χορήγηση επιπλέον δόσης ναρκωτικής ουσίας.

Η αστυνομία ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί την προκαταρκτική έρευνα, με τα στοιχεία της οποίας οδηγεί τον κατηγορούμενο στην Εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: ert.gr

Διαβάστε επίσης: Καταγγελία σοκ: Νοσηλευτής νάρκωσε και ασέλγησε σε ασθενή

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης