Στα χέρια της αστυνoμίας έπεσαν, το βράδυ της Δευτέρας και το πρωί της Τρίτης, στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας, δύο άτομα, ένας 52χρονος και μία 23χρονη, κατηγορούμενοι για μαστροπεία.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης σε μπαρ που ανήκει στην 23χρονη, συνελήφθη ο 52χρονος προσωρινά υπεύθυνος, διότι εντοπίσθηκε να προάγει στην πορνεία, έναντι χρηματικής αμοιβής, μία 21χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Βουλγαρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προκειμένου να πιάσουν στην παγίδα τους τον 52χρονο, οι αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους πελάτες και μετέβησαν στο κατάστημα, όπου ένας εξ αυτών παρέδωσε στον συλληφθέντα το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, για να συνευρεθεί ερωτικά με την 21χρονη, εντός του καταστήματος.

Στην κατοχή του 52χρονου βρέθηκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που έλαβε από τον αστυνομικό και το χρηματικό ποσό των 585 ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Η 23χρονη, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, προσήλθε αυτοβούλως το επόμενο πρωί, στο Τμήμα Ασφάλεια Δράμας και συνελήφθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι σε βάρος των συλληφθέντων και της 21χρονης βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις που αφορούν τα καταστήματα, ενώ σε βάρος της 21χρονης βεβαιώθηκαν και παραβάσεις του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης